hand planes

Select the surfacing plane of your choice

15 Items

per page
Set Descending Direction
  1. RALI 260 Evolution N RALI 260 Evolution N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    $212.90
  2. RALI 220 Evolution N RALI 220 Evolution N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    $196.90
  3. RALI 105 Evolution N RALI 105 Evolution N

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    $131.90
  4. RALI G30 Evolution N RALI G30 Evolution N

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Heavy

    $207.90
  5. RALI G03 Evolution N + guide RALI G03 Evolution N + guide

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Heavy

    $170.81
  6. RALI B30 Evolution N RALI B30 Evolution N

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Heavy

    $146.90
  7. RALI 260 Evolution RALI 260 Evolution

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    $174.90
  8. RALI 220 Carpenter RALI 220 Carpenter

    Function :
    Carpenter handplane

    Sole :
    Heavy

    $172.90
  9. RALI 220 Evolution RALI 220 Evolution

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    $155.90
  10. RALI 105 Evolution RALI 105 Evolution

    Function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    $101.90
  11. RALI 260 Monobloc RALI 260 Monobloc

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    $99.00
  12. RALI 220 Monobloc RALI 220 Monobloc

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    $81.90
  13. RALI 105 Monobloc RALI 105 Monobloc

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    $53.90
  14. RALI Pocket RALI Pocket

    Function :
    Rebate plane

    Sole :
    Light

    $52.90
  15. RALImatic RALImatic

    Function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    $35.90

15 Items

per page
Set Descending Direction